Contacte

En aquest subapartat hem creat un formulari amb el plugin de Contact Form 7 i en el següent formulari, podeu deixar recomanacions:

Descripció de Contact Form 7:

Contact Form 7 es pot gestionar múltiples formularis de contacte, a més, pots personalitzar el formulari i el contingut dels correus electrònics de manera senzilla mitjançant un simple marcat. El formulari és compatible amb enviaments per Ajax, CAPTCHA, filtrat d’spam de Akismet i molt més.

DOCUMENTACIÓ I SUPORT:

Pots trobar documentació, la informació més detallada sobre aquesta aplicació a contactform7.com. Si no ets capaç de trobar la resposta a la teva pregunta a les preguntes freqüents o en la documentació, hauries de revisar el fòrum de suport a WordPress.org. Si no localitzes cap tema que pertoqui al teu problema en particular, obre un nou fil.

És difícil seguir amb el desenvolupament i el suport per a aquest connector gratuït sense les contribucions dels usuaris com tu. Si gaudeixes fent servir Contact Form 7 i el trobes útil, si us plau considera fer una donació. La teva donació ens ajudarà a seguir endavant i donarà suport al continu desenvolupament de l’connector i un millor suport als usuaris.

AVISOS DE PRIVACITAT
Amb la configuració per defecte, aquest plugin, pel seu compte, no:

  • Fa seguiment ocult d’usuaris;
  • Guarda cap dada personal d’usuaris a la base de dades;
  • Envia cap dada a servidors externs;
  • Fa servir cookies.

Si actives certes característiques d’aquest connector les dades personals de l’remitent de l’formulari de contacte, inclosa la seva adreça IP, poden enviar-se a l’proveïdor de el servei. Per tant, es recomana confirmar la política de privacitat de l’proveïdor. Aquestes característiques inclouen:

  • reCAPTCHA (Google)
  • Akismet (Automattic)
  • Constant Contact (Endurance International Group)

PLUGINS RECOMANATS
Es recomanen els següents connectors als usuaris:

Amb Flamingo, pots guardar els missatges enviats via formularis de contacte a la base de dades.
Vogue és un plugin multillenguatge directe i clar que no provoca mals de cap.

Contact Form 7