Notícies

Els usuaris, penedits de comprar GPUs AMD pels seus drivers:

Per molt bo que sigui un producte de maquinari, si no va acompanyat d’uns bons drivers tot podria fer-se malbé. I pel que sembla, és el que li està succeint a AMD en aquest moment, ja que són molts els usuaris que s’estan queixant dels drivers d’AMD pels seus problemes, errors i bugs, fins al punt que molts estan dient que es penedeixen d’haver comprat una gràfica AMD Radeon.
Dir que el que portem del 2020 està sent un camí complicat per AMD seria un eufemisme. Des del «estrany» llançament de les Radeon RX 5600 XT i les complicacions esdevingudes a causa de les actualitzacions de la vBIOS d’última hora per intentar impulsar el seu rendiment i que han causat que moltes d’aquestes gràfiques quedin inservibles, són molts els usuaris que es s’estan queixant de les «males decisions» d’AMD respecte als seus controladors.
Sapphire Pulse RX 5600 XT 6 GB Review (5)

Són tan dolents?

Tot això s’ha iniciat, com no, en un post de Reddit en què un usuari es queixava que se li va quedar la pantalla en negre i la gràfica inservible després d’actualitzar la vBIOS. Per descomptat hi ha moltes respostes d’usuaris dient que no han tingut cap problema, però també de molts altres que compartien el mateix problema i, prova d’això, és que es tracta d’un error molt comú.
Només cal fer una cerca a r / AMD a Reddit per veure que són desenes d’usuaris els que comparteixen aquest mateix problema. L’únic inconvenient d’això és que la recopilació de problemes era només per als que tinguessin una RX 5700 Series.
amd-radeon-software-adrenalin-edition-2020
En tot cas, no hi ha dubte que els seus desenvolupadors de programari estan treballant a preu fet per oferir millores als usuaris.
El problema és que han pres alguna decisió que podríem qualificar de «precipitada».
I el resultat ha estat el que és evident: ha causat problemes a molts usuaris. En realitat, sí que hi ha usuaris penedits pels mals drivers d’AMD, però són els menys.
Així que si ets un posseïdor d’una GPU AMD Radeon no desesperis, aviat solucionaran els potencials problemes que puguis tenir.

Enllaç de la notícia: https://hardzone.es/noticias/tarjetas-graficas/drivers-comprar-amd-radeon/

Enllaç dels nostres components: http://pcedit.cat/components/