Qui som?

Qui som? Som uns alumnes de l’institut INS Estatut de Rubí

És una ciutat de 76.423 habitants que està a prop de Barcelona.

Som un dels instituts que participa per guanyar per tenir el millor domini. Nosaltres hem creat una pàgina sobre components d’ordinadors, aquesta pàgina serà per a tota la gent però els que estàn interessants en aprendre més sobre components d’ordinador aquesta serà la pàgina vostra. Estarem situats en el següent lloc:

Qui som? Rubí

Riera de Rubí:

La riera de Rubí és un curs d’aigua del Vallès Occidental que passa per Rubí. És un afluent, per l’esquerra, del Llobregat, riu al qual desguassa prop del Papiol, al Baix Llobregat.

S’origina quan la riera de les Arenes rep per la dreta la riera del Palau una mica més amunt de les Fonts, al terme municipal de Terrassa, i en el terme de Rubí li arriben diversos torrents procedents de les serres del nord, entre ells els de Can Balasc i Can Canyadell, que delimiten el límit del municipi amb Castellbisbal, i els de Can Tallafigueres, Can Xercavins, Can Pi de la Serra, Sant Muç, Can Ramoneda i Can Solà. A la riba sud trobem el torrent dels Alous i el de Can Ferran, que marquen durant un bon traçat la frontera entre Sant Cugat del Vallès i Rubí.

25 de setembre:

El 25 de setembre de 1962 la crescuda de les aigües provinents de la riera de les Arenes a causa d’unes pluges molt intenses va provocar efectes catastròfics al seu pas pel Vallès, amb més de 900 morts. La canalització posterior ha evitat els danys materials i humans que provocaven de tant en tant els aiguats.

Enllaç d’altres components: http://pcedit.cat/components/

Web del nostre institut: https://agora.xtec.cat/ies-estatut/